На Херсонщині зростає кількість ФОПів

херсон, бізнес, податки
Станом на 1 вересня 2021 року кількість зареєстрованих фізичних осіб – підприємців у регіоні становить 44 305 осіб. Це на 1496 платників більше, ніж на початок року. Про це повідомляють спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Число охочих розпочати власну справу продовжує зростати, що свідчить про пожвавлення ділової активності на рівні мікробізнесу, та, відповідно, збільшення надходжень до бюджету від сплати єдиного податку і ЄСВ.

Нині якісний податковий супровід платників і відсутність будь-якого тиску на бізнес мають визначальний вплив на стан податкових надходжень.

Варто також нагадати, що нині податкова служба націлена на абсолютно нові підходи до виконання своїх функцій і будує взаємовідносини з бізнесом на основі партнерських відносин.

Служба стрімко модернізується, а головне завдання органів ДПС сьогодні – створення максимально сприятливих та комфортних умов для добровільного виконання платниками податків вимог податкового законодавства. Це передусім – налагодження системного діалогу з громадянами та бізнесом, який дозволяє службі області виявляти актуальні питання, які хвилюють платників, і оперативно на них реагувати.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон