На Херсонщині розпочалися пляжні ігри

Студенти, ігри, пляж
Сьогодні, 28 вересня стартував перший день ІІ Всеукраїнських пляжних ігор «Beach Games» серед учнівської та студентської молоді. Активну участь у спортивних змаганнях взяли й студенти Херсонського державного університету.

ІІ Всеукраїнські пляжні ігри «Beach Games» організовані Спортивною студентською спілкою України. Цьогоріч до заходу долучилося понад 400 студентів з усіх куточків України. Протягом двох днів молодь змагатиметься у пляжних іграх – боротьбі, волейболі, гандболі і футболі.

В офіційному відкритті заходу взяли участь президент Спортивної студентської спілки України, ректор Національного університету фізичного виховання та спорту України Євгеній Імас, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко та міський голова Скадовська Олександр Яковлєв.

Особисто привітав спортсменів та побажав успіхів у змаганнях декан факультету фізичного виховання та спорту ХДУ Іван Глухов. За його словами, команди спортсменів нашого закладу візьмуть участь у трьох видах спорту – пляжний гандбол, волейбол та боротьба.


Змагання проводяться на міському пляжі Скадовська. Результати стануть відомі вже завтра, 29 вересня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон