В Херсонській області автобус випадково наїхав на двох військових

херсон, автобус, аварія
На Херсонщині біля контрольного пункту в’їзду-виїзду Каланчак пасажирський автобус, який прибув з Києва, буквально зніс двох військовослужбовців з дислокованої поруч частини ЗСУ. Постраждалих віком 19 та 26 років із черепно-мозковими травмами та ушкодженнями кінцівок шпиталізували. У відділенні Національної поліції (селище Каланчак) повідомили, що водій автобуса свою причетність до аварії не спростовує. Лише каже, що його засліпили фари зустрічної автівки, і він не побачив, як узбіччям йдуть два пішоходи.

Автобус відправили на штрафмайданчик, а за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (стаття 286 КК України) розпочали кримінальне провадження.

Слід додати, що це вже не перший наїзд на військовиків у районах, прилеглих до адміністративної межі з окупованим Кримом. Тут постійно пересуваються частини ЗСУ із різноманітною габаритною технікою, але не всі водії готові брати це до уваги, й не відмовляються від ризикованих маневрів. Через що ризикують самі, й створюють загрози для військовослужбовців.

За матеріалами сайту Новий день
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон