У Херсоні благодійники системно допомагають навчальним закладам

Херсон, юдагодійники, допомога
Так, херсонська "Зелена" школа №21 знову отримала допомогу від мецената, депутата Херсонської міськради, лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова.


Цього разу Громадська платформа "Добро переможе", спільно з Фундацією "Голландія Україна" та Благодійним фондом "Мангуст", передали до школи м'які меблі, фарби для внутрішніх робіт і матеріали для розвитку дитячої творчості - все для того, щоб заклад та його колектив удосконалювались, ставали ще кращими!


Директор школи №21 Марія Кедровська поділилась планами: оновити класні кімнати і реставрувати чудові картини авторства Галини Лугової - попереднього директора школи, а нині - секретаря Херсонської міської ради: "Усі матеріали, що роками передавав нам Юрій Рожков у співпраці з Міжнародними фондами - якісні, практичні і відповідають санітарним нормам. Ми користуємось ними з вдячністю і знаємо, що є друзі помічники, до яких завжди можемо звернутись за допомогою!", - підкреслила Марія Кедровська.

Приємність благодійники зробили і для вчителів Херсонської школи №24. Вже наступної неділі у них - професійне свято, а вже зараз їм доправили зручний диванчик у кімнату відпочинку для вчителів.

"Ми завжди намагаємось покращити умови для навчання дітей, але і про корморт дорослих також варто дбатиадже навчальний процес - це складна праця не лише для школярів, а й для тих, хто вселяє в учнів знання, розвиває навички і виховує у них краще! Це - вчителі. Маю нагоду подякувати мудрим наставникам за невтомну працю і любов до дітей. Бажаю кожному наснаги та успіхів!", - переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон