Перший заступник голови Херсонської облради відвідав Школу гуманітарної праці

Херсонщина, облрада, ШГП
Популяризація та осучаснення обласних бібліотечних закладів, формування на їх базі арт-проєктів та нових платформ, створення умов для якісної освіти в області, зокрема покращення матеріально-технічної бази закладів освіти є одними з напрямів, на яких фокусує свою увагу керівництво обласної ради.

Тож, сьогодні, 24 версеня перший заступник голови Херсонської обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський разом депутатом обласної ради, керуючим справами обласної ради Павлом Александровим з робочим візитом відвідали КЗ «Навчально-виховний комплекс «Школа гуманітарної праці» Херсонської обласної ради.

Разом з директором закладу Артемом Кияновським вони оглянули матеріально-технічну базу школи, бібліотеку, кабінети, їх оснащення та умови навчання школярів. Окреслили шляхи подальшого розвитку й майбутні плани.

Як неодноразово повторювало керівництво обласної ради, головна мета – формування мережі закладів освіти, які б надавали якісні послуги школярам.

«Діти – наше майбутнє. Сьогодні ми маємо дати їм можливість отримувати якісну освіту, яка надалі конвертується у високі бали ЗНО, вступ до вишів та й в принципі ми повинні забезпечити їм старт у життя», – відзначив Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ.

.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон