У Херсоні літопис незалежності обласна бібліотека прийняла із вдячністю

літопис, бібліотека, Голос України
Свято на те й свято, аби подарунки дарувати. От і на урочистостях до Всеукраїнського дня бібліотек колектив обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара в особі її директора Надії Коротун (на знімку) отримав від «Голосу України» цінний презент - літопис української незалежності, створений працівниками парламентського видання.

До речі, власний кореспондент "Голосу України" по області, котрий також є членом авторського колективу, підбирав матеріали до окремої глави літопису саме в "Гончарівці". І швидко знайшов необхідну літературу, завдяки чому робота просувалася стрімко. Тож, вручаючи подарунок, побажав книгозбірні (вона є постійним і давнім передплатником "Голосу України"), аби її численні читачі й надалі знаходили тут усе, що їм потрібно.

Неоціненне значення "Гончарівки" для збереження культури та духовності краю підкреслив у своєму виступі й голова облради Олександр Самойленко. "Сьогодні обласна наукова бібліотека - це провідник по життю, територія свободи", - образно висловився очільник громади. Тож із святом вас, хранителі мудрості!

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

На знімку: директор Херсонської обласної наукової бібліотеки Надія Коротун із подарунком від "Голосу України" - літописом "30 років Незалежності".
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон