На Херсонщині проходимуть заходи Універсіади України сезону 2021-2022

Херсонщина, Універсиада, заходи
Вчора, 20 вересня, у Міжнародний день студентського спорту, декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету Іван Глухов взяв участь у засіданні Генеральної асамблеї Спортивної студентської спілки, до складу якої входить й наш заклад, - повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський:

- Цьогорічний захід проходив у Вінниці на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Крім питань, що стосувалися безпосередньо адміністрування та діяльності Спілки, під час заходів був даний старт Універсіаді України сезону 2021-2022 навчального року.

А це означає, що вже найближчим часом до Херсонщини, у Скадовськ, з’їдуться команди різних університетів, щоб позмагатися у пляжному гандболі та волейболі у рамках Універсіади. Звичайно, що серед учасників будуть й команди Херсонського державного університету.

Взагалі рівень та представництво цьогорічного засідання Генеральної асамблеї Спортивної студентської Спілки дає надію, що держава готова серйозно сприймати студентський спорт, інвестувати у спортивну інфраструктуру університетів, у проведення змагань.

Серед почесних гостей заходу були представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді і спорту України, президент Європейської спортивної студентської асоціації Адам Рочек, президент Спортивної студентської Спілки, ректор Національного університету фізичного виховання та спорту Євген Імас тощо.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон