На Херсонщині охоронці порядку завадили чоловіку застрелити дружину

херсон, поліція, насильство
На Херсонщині у Генічеському районі, в неділю, близько 19-ї години, інспектори відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі отримали виклик про домашнє насильство. Зі слів заявниці чоловік погрожував їй зброєю.

Патрульні негайно вирушили до Новоолексіївки, що у Генічеському районі. На вулиці Садовій, вказаного населеного пункту, поліцейських зустріла жінка, яка перебувала в збентеженому стані. Вона повідомила, що її чоловік знаходиться в будинку з рушницею.

Тим часом 41-річний громадянин вийшов із кімнати та направився в сторону дружини. Охоронці порядку завадили діям чоловіка, затримали та провели поверхневу перевірку. Мешканець Новоолексіївки повідомив патрульним, що зброя знаходиться в кімнаті в зарядженому стані.

З дозволу господарині поліцейські зайшли до будинку і дійсно побачили споряджену рушницю, схожу на вогнепальну зброю.

На громадянина інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 191 (Порушення правил зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів) КУпАП.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон