Новокаховський футбольний клуб "Енергія" зіграв в нічию з томаківським "Скорук"

Енергія, футбол, нічия
У суботу, 18 вересня, на стадіоні міста Нова Каховка у матчі 9-го туру Чемпіонату України з футболу другої ліги зустрілися новокаховська «Енергія» та ФК «Скорук» з Томаківки, що на Дніпропетровщині.

Суперник новокахочан ФК «Скорук» - у трійці лідерів групи (на 3 сходинці). Тож, новокаховчани, які займають 12 місце, перед цим матчем по-бойовому налаштовувалися на гідний результат.

Гра була доволі напруженою, свої корективи внесла й дощова погода. Та все ж бойове налаштування новокаховчан далося взнаки – матч закінчився бойовою нічиєю - 0:0. Часом навіть були моменти, коли практично не відчувалося, що на полі – команди з таким розривом у турнірній таблиці.

Президент ФК «Енергія», депутат обласної ради Володимир Хвостов, звичайно, сподівався на перемогу своєї команди, але й таким результатом не розчарований, впевнений, що перемоги – ще попереду!

«Результат непоганий, хотілося б кращий, трохи не вистачило везіння, але ми не втрачаємо спортивного духу! У таких поєдинках гартуються наші гравці. Ця нічия для нас практично, як перемога, вся команда – молодці, грали добре. Мокре поле, мокрий м’яч – важко, але наші хлопці робили все що могли.

У цілому грою я задоволений – динамічно, море емоцій у глядачів. Сподіваюся, що реалізація гольових моментів у наступних матчах буде ефективною, що «Енергія» знайде свою гру. У нас все ще попереду! Дякую нашій команді за яскраву гру. Ви гідно боролися!», - прокоментував матч Володимир ХВОСТОВ..

Олена РЄЗНІЧЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон