У Херсонському держуніверситеті буде інклюзивний ліфт

ХДУ, ліфт, Співаковський
До Херсонського державного університету надійшли кошти з міського бюджету Херсона на встановлення у 5 корпусі ліфту для маломобільних груп населення! Це 1,5 мільйони гривень, які підуть на створення інклюзивного середовища у закладі освіти, де навчаються і працюють сотні жителів міста та області, - повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

- Щиро дякуємо кожному депутату Херсонської міської ради, фракції «Європейська солідарність» у міській раді та її керівникові Івану Глухову (саме вони були ініціаторами вирішення питання доступності навчального корпусу).

Респект міському голові Херсона Колыхаев Игорь та його команді, фінансистам за те, що розуміють необхідність підтримки закладів вищої освіти, які формують людський капітал.

Зараз Херсонський державний університет опікується процедурою тендеру, щоб у найкоротші терміни розпочалися безпосередньо будівельні та монтажні роботи. Все має буде сучасно та згідно з вимогами державних стандартів.

Отже, крок за кроком рухаємося до створення інклюзивного освітнього середовища. Ще раз дякуємо усім, хто підтримує!, - подякував Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон