На Херсонщині дітлахи залишили для нащадків спогади про сьогодення

херсон, діти, дуби
Сьогодні, рівно через 100 років, на центральній площі міста повторилася подія, яка закарбується в памʼяті нащадків на довгі десятиліття.

До 230-річчя заснування міста Каховка та 30-річчя незалежності України поряд зі сторічними дубами було висаджено саджанці двох молодих дубків, привезених з Київщини. Інформує Каховська міська територіальна громада.

Ця знакова подія повною мірою відображає символізм цього дерева: могутній і величний, дуб є справжнім оберегом українського народу. Для наших пращурів він став символом Роду. Тож дітки, які долучилися до цієї історичної події, залишили для своїх нащадків спогади про сьогодення.

Поряд з нововисадженими дубами встановлено табличку з таким надписом: «Ці дуби були висаджені гуртківцями станції юних натуралістів з нагоди відзначення 230-ої річниці заснування міста Каховка та 30-ої річниці незалежності України. 17 вересня 2021 рік».



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон