У Херсоні публічний порядок під час святкування Дня міста забезпечуватимуть близько 300 поліцейських

херсон, поліція, безпека
18 вересня в Херсоні будуть проходи масові заходи, присвячені 243-й річниці заснування міста. Урочисте відкриття Дня міста відбудеться о 12:00 перед будівлею міської ради. Основні локації будуть знаходитися на міській набережній, вул. Суворова, в Шевченківському парку, на майданчику перед ККЗ «Ювілейний».
Ввечері на набережній парку Слави відбудеться святковий концерт. На охорону публічного порядку та безпеки громадян будуть задіяні близько 300 поліцейських.
Крім того, у зв’язку зі святковими заходами, в місті буде обмежено рух транспорту:
- з 08:00 до 16:00 на час проведення дитячих велоперегонів "Таврійські велостарти" на площі Свободи (в обох напрямках) від вулиці 295-ї Херсонської стрілецької дивізії до проспекту Ушакова;

- з 09:00 до 09:30 проспектом Ушакова, від вулиці Бєлінського до Набережної, для урочистого проходження маршу курсантами та в зворотному напрямку з 11:30 до 12:00;

- з 17:00 до завершення заходу наступними вулицями:
- Перекопська, від вулиці Петра Калнишевського до вулиці Кременчуцької;
- Гімназична, від вулиці Лютеранської до вулиці Дружби;
- Дружби, від вулиці Гімназичної до вулиці Перекопської;
- Артилерійська, від вулиці Перекопської до вулиці Героїв Крут, під час проведення гала-концерту на набережній ім. Генерала О. Федорова.

Поліція звертається до громадян із проханням завчасно планувати маршрут, не порушувати публічний порядок, дотримуватися карантинних обмежень та поводитись гідно і толерантно. У разі необхідності отримання допомоги телефонуйте «102».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон