На Херсонщині підвищують правову освіту школярів

херсон, освіта, безпека
15 вересня у Малокаховському закладі загальної середньої освіти відбувся «День права», який мав на меті підвищення правової освіти школярів. Інформує Каховська міська територіальна громада.

В заході традиційно взяли участь представники відділу у справах дітей, Міського центру соціальних служб, Каховського міськрайонного суду, Каховського міськрайонного центру зайнятості, Каховського МРВ Філії ДУ “Центр пробації”, Каховської центральної міської лікарні, які підготували для учнів розповіді про напрямки роботи та послуги установи/організації, яку вони представляють, нагадали про юридичну відповідальність за свої вчинки та дії, правила безпечної поведінки в навчальному закладі та у поза шкільний час, в інтернеті, ознайомили з професіями, актуальними на ринку праці.

В ході бесіди учні обговорили правила безпечної поведінки на вулиці, у школі, вдома, поговорили про кібербулінг та його різновиди, форми вираження і з´ясували, як захиститися від образ у соцмережах.




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон