На Херсонщині благодійники допомагають рятувальникам

Херсонщина, благодійники, рятувальники
Допомогу від Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» отримує державно-пожежна рятувальна частина, що в смт Велика Олександрівка.

"Ми вдячні представникам Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за те, що оперативно відреагували на наше прохання та допомогли! Ми завжди пам'ятатимемо ваше добро», - начальник 7 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Херсонській області Володимир Захаренко.

Представники Фонду швидко відреагували на прохання керівництва і придбали рятувальникам бронежилет та каску 4-го класу захисту. Дане знаряддя допоможе працівникам ГУ ДСНС ідентифікувати вибухово-небезпечні предмети без шкоди для здоров'я.

«Працівники ГУ ДСНС України, рятуючи життя інших, нерідко ризикують власним, допомагають у надзвичайних ситуаціях та рятують від біди. Тож ми, у свою чергу, маємо подбати про те, аби під час чергового виклику, кожен з рятувальників мав необхідний комплект захисту для безпечного виконання своїх обов'язків. Давайте дбати один про одного!», - закликав голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон