В зоні Операції об'єднаних сил відбулася ротація поліцейських Херсонщини

херсон, поліція, ротація
В зоні проведення Операція об’єднаних сил на Луганщині відбулася ротація 20 херсонських поліцейських: працівників роти патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон» та патрульних поліцейських. Правоохоронці перебували на сході протягом кількох місяців, тепер їм на зміну прибули їх колеги.

Працівники зведеного загону чергували на блокпостах, не допускали потрапляння на мирну територію зброї, боєприпасів та наркотиків. Для проведення ротації на Луганщину прибув начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.

Він провів поліцейським інструктаж щодо заходів особистої безпеки, дисципліни та законності – це найперша і найголовніша вимога.

Олександр Прокудін подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків. З нагоди Дня Незалежності та Дня пам'яті загиблих за свободу України, які поліцейські зустріли на бойовому посту, очільник поліції області вручив бійцям роти «Херсон» і патрульним поліцейським листи подяки, медалі та наручні годинники з символікою ГУНП.

Звертаючись до бійців зведеного загону, які замінять своїх колег на блокпостах, Олександр Прокудін побажав гідно нести службу, виконувати усі поставлені завдання, підтримувати одне одного та закликав діяти виключно в рамках закону.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон