Херсон буде комфортним містом в якому хочеться жити

Херсон, Дмитрієв, сквер
Наголосив депутат Херсонської міської ради Андрій Дмитрієв на зустрічі зі своїми виборцями - мешканцями ІІІ Таврійського мікрорайону, спільно з якими він опікується сквером «Каштан – сквер Єднання»:

- Багато роботи вже зроблено. Нарешті, рішенням сесії міської ради земельній ділянці змінено цільове призначення, присвоєно кадастровий номер та передано в постійне користування КП «Парки Херсона» під облаштування скверу «Каштан – сквер Єднання».

Але це не означає, що треба зупинятись на досягнутому, попереду дуже багато роботи . Сьогодні нами було обговорено бачення мешканців щодо його облаштування, вислухано їх побажання та визначено першочергові кроки, а також прийнято рішення про проведення традиційного «суботнику».

Вкотре хочу подякувати жителям цього мікрорайону, які не стоять осторонь та не живуть за принципом «нам винні», адже тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто комфортним та містом в якому хочеться жити, - наголосив Андрій ДМИТРІЄВ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон