Херсонців навчать як з користю проводити час в інтернеті

херсон, школа, навчання
До участі запрошуються передусім мешканці Херсонської та Запорізької областей (пріоритетом є південні райони, які межують з територією тимчасово окупованій АР Крим), які вже є блогерами або прагнуть ними стати.

Центр близькосхідних досліджень (AMES) в рамках проекту "Попередження конфліктів в Південній Україні", що здійснюється за сприяння National Endowment for Democracy, оголошує набір в нинішню Південну школу блогерів.

Заняття проходять з 06 по 08 вересеня в місті Приморськ Запорізької області, організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників. Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ.

Учасники Школи протягом двох днів інтенсивного навчання, за сприяння експертів і запрошених тренерів по комунікації, отримають теоретичні знання та практичні навички зі створення, ведення та популяризації власного блогу, по створенню та просуванню в інформаційному просторі контенту, орієнтованого на висвітлення місцевої проблематики, на сприяння розвитку, інформаційну адвокацію своїх місцевих громад: висвітлення історії, сьогодення, перспектив, безпеки, культури, соціальних питань тощо.

Критеріями відбору є наявність відповідного досвіду і / або мотивація, громадянська активність, бачення шляхів використання набутих знань і навичок.

Контактна інформація
Сергій Данилов, керівник проекту: sdanylov@gmail.com
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон