Чи є гроші в Олешківській громаді?

Олешки, бюджет, Потоцький
Для потреб Олешківської громади – немає, а персонально для голови громади пана Рищука – є, - аргументовано доводить депутат Олешківської міської ради Павло Потоцький:

- Всі ви мабуть переглядаєте прямі ефіри з Олешківським міським головою у яких він постійно скаржиться, що на вирішення безлічі проблем громади просто бракує коштів.

У громаді відбуваються постійні ліквідації комунальних закладів, як зразок стоматологічна поліклініка. У багатьох закладах громади, які закрити міська влада ще не наважується йдуть суттєві скорочення працівників.

Навіть на день міста Олешки, як заявив міський голова коштів в бюджеті не має, але з відповіді на мій інформаційний запит вбачається, що коштів не має лише для звичайних жителів громади, а для керівництва міської ради та наближених до них осіб, кошти знаходяться.

За серпень місяць цього року Олешківський міський голова отримав 104 155 грн.

Ось і виходить, що хтось на свято міста повинен сидіти вдома, а хтось розкошує за кошти усіх платників податків!, - робить висновки Павло ПОТОЦЬКИЙ.

Фото МОСТ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон