На Херсонщині продовжуються циркові гастролі

Херсонщина, цирк, Лагута
Цієї неділі до населеного пункту Біла Криниця на Херсонщині приїздив Миколаївський цирк «Олександр». Шатро у центрі селища та акробати привабили малечу, тож ще задовго до показу тут було гучно та весело.

«Це просто неймовірне шоу! Ми й не знали, що цирк може бути настільки яскравим, а герої – щирі. Протягом всієї вистави наші діти були приємно вражені, а очі світилися від щастя. Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!», ми дякуємо, що подарували малечі та дорослим таку казку. Приїздіть ще, ми на вас чекаємо», - жителі смт Біла Криниця.

Загалом переглянути на шоу акробатів, познайомитися зі справжнім клоуном та циркачами зібралося понад 450 бажаючих. Адже дізнавшись про виставу, таку подію не змогли оминути і жителі сіл: Кар'єрне, Першотравневе, Новопавлівка, Білоусове, Токареве, Нова Калуга.

Вже після перегляду вистави представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» на згадку про подію роздали малечі повітряні кульки.

«Літо закінчилось, та це не привід позбавляти дітей веселощів. Цирк у Білій Криниці зібрав цілий аншлаг, а це означає, що емоції та позитив потрібні людям. Наша співпраця з артистами продовжується, тож беріть дітей та долучайтеся до переглядів», - запрошує голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон