У Новотроїцькій громаді на Херсощині з'явиться поліцейський офіцер

громада, офіцер, поліція, Хвостов
На Херсонщині продовжується реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади». Відповідні Меморандуми про співпрацю підписано між ГУ Національної поліції Херсонської області та головами територіальних громад.

Також підписано тристоронній Меморандум про співпрацю та партнерство між засновником іменного Благодійного фонду Володимиром Хвостовим, начальником ГУ Національної поліції в Херсонській області Олександром Прокудіним та Новотроїцькою ОТГ.

Як зазначив Володимир Хвостов: громадська безпека – важливий напрям для кожної громади.

«Ми всі зацікавлені, щоб в кожній області було спокійно та безпечно. Для цього має бути координація зусиль – на засадах партнерства. Саме тому мій Благодійний фонд долучився до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та виступив партнером у впроваджені проєкту», - зазначив він.

Мета – реалізувати у селі Зелене проєкт «Поліцейський офіцер громади».

Такий поліцейський – це не просто наступний крок у реформі Нацполіції, це величезна можливість для нашої області стати справжньою територією безпеки.

«Ми зі свого боку беремо на себе зобов’язання облаштувати зручний та сучасний офіс, а також забезпечити службовим автотранспортом», - повідомив меценат та розказав, що у квітні вже був підписаний ідентичний Меморандум, наразі реалізується проєкт у Хрестівській громаді. Вже у жовтні планується офіційне відкриття поліцейської станції в Долинському.

«Переконаний, що результат реалізації стане відчутним для кожного мешканця громади, де з’явиться такий офіцер! З Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою, ГУ Національною поліцією в Херсонській області, партією Слуга Народу розвиваємо разом безпечну Херсонщину!», - резюмував Володимир Хвостов.

Анна ДМИТРІЄВНА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон