У Херсоні до свята Першого дзвоника дітям подарували захисні жилети

перший дзвоник, депутати, школи
Сьогодні, 1 вересня учнів, батьків та вчителів херсонських шкіл з початком навчального року привітали депутати Херсонської міської ради Юрій Рожков, та депутат Верховної Ради Павло Павліш, які побувати на урочистостях у школах: № 12, 18, 37, 21,52.

Звичайно, на свято вони завітали не з порожніми руками! Дітям і батькам презентували захисні жилетки зі світловідбиваючими елементами. Життя і здоров'я наших дітей - найважливіше, а корисні подарунки - найактуальніші!

Лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков підкреслив: "Ми продовжуємо впроваджувати програму "Безпека на дорогах". І саме сьогодні, 1 вересня варто подбати про те, як учні, поспішаючи на заняття, переходитимуть вулиці.

У Херсоні зростають лідери! - і ми, дорослі всіма силами дбаємо, щоб вони здобували якісну освіту, розвивались гармонійно, були у безпеці! Саме тому у перший навчальний день даруємо учням захисні жилети зі світловідбиваючими елементами. Їх отримає кожна школа, бо усі діти мають бути захищеними на дорогах!"


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон