Першокурсників ХДУ ознайомили з діяльністю освітнього закладу

ХДУ, освітній заклад, першокурсники
Вже традиційно напередодні нового навчального року на кожному факультеті Херсонського державного університету проходять збори першокурсників. Молодь має слушну нагоду познайомитися з матеріально-технічною базою освітнього закладу, викладачами, а також одногрупниками. Адже вже завтра, 1 вересня колишні вступники, прийдуть до університету як повноправні студенти Херсонського державного університету.

Під час зборів студентів ознайомили з організацією освітнього процесу, студентського дозвілля та можливостями, які відкриваються для них у закладі вищої освіти.

Першокурсників факультету комп’ютерних наук, фізики та математики привітав ректор ХДУ Олександр Співаковський, проректори – Наталія Кушнір та Дар’я Мальчикова.

Олександр Співаковський подякував студентам, що обрали саме наш заклад вищої освіти для продовження побудови своєї життєвої траєкторії. Адже ХДУ має всі необхідні інструменти для капіталізації наших студентів – висококласні досвідчені викладачі, можливість побудови власної освітньої траєкторії, сучасна інфраструктура, налагоджена робота з потенційними роботодавцями. «Сподіваємося, що вже через чотири роки, у такому ж складі, вручатимемо дипломи бакалаврів. І кожен з вас зможе з упевненістю сказати: «Я зробив правильний вибір, вступивши до Херсонського державного університету», – підкреслив ректор.

Цьогоріч набір на факультеті становить – 88 осіб. Найпопулярнішою спеціальністю є Інженерія програмного забезпечення – 27 осіб! Саме цей факультет цього року показав найбільш позитивну динаміку щодо кількості вступників.

Декан факультету комп'ютерних наук, фізики та математики ХДУ Тетяна Гончаренко ознайомила студентів з організацією освітнього процесу, наукової роботи та дозвілля. Розповіла про співпрацю з провідними IT-компаніями міста – DataArt та Wezom. А також найпотужнішими освітніми закладами, які є базами практик для студентів цього факультету.

Також Тетяна Гончаренко представила присутнім завідувачів кафедр та професорсько-викладацький склад факультету.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон