У Скадовську спортивний майданчик повертають у власність громади

Скадовськ, Наш край, майданчик
Скадовський «Наш край» розпочав процедуру юридичного оформлення спортивного майданчика у власність громади. Про це розповіла голова Скадовської районної організації ПП «Наш край» Людмила Козлова.

З метою упорядкування об’єкту комунальної власності, як депутат Скадовської міської ради, вона зареєструвала відповідне звернення стосовно присвоєння поштової адреси спортивному майданчику, який стоїть на балансі Скадовської міської ради та розташований на вулиці Сергієвській.
Технічна документація та оформлення права власності громади на цей об’єкт, дозволять брати участь в різних проектах для залучення бюджетних та грантових коштів для його оновлення та реконструкції.

Наразі спеціалісти міськради готують документи на сесію міськради. Тож проміжне рішення депутатського корпусу вплине на можливість подальшої експлуатації спортмайданчика, який давно став одним з улюблених місць активного відпочинку юних і дорослих скадовчан.

Навесні «Наш край» разом із працівниками Скадовськоі ДЮСШ, дітворою, учасниками ансамблю сучасного бального танцю «Каравела» та працівниками КП «Очисні споруди», а також небайдужими скадовчанами привели до ладу територію спортмайданчика.

На сьогодні нашкраївці провели попередні перемовини із представниками спорту про можливість залучення коштів для перетворення об’єкту на сучасну спортивний об’єкт, де зможуть займатися усі охочі.

ХОО ПП НАШ КРАЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон