Депутати Херсонської облради допомагають дітям соціальних категорій зібратися до школи

портфелі, діти, подарунки, облрада
Вже завтра, 1 вересня відбудеться свято Першого дзвоника, для школярів розпочнеться новий насичений навчальний рік. Тож, напередодні 1 вересня з ініціативи голови обласної ради Олександра Самойленка кожен депутат Херсонської обласної ради подарував дітям, які потрапили у складні життєві обставини портфелі з необхідною канцелярією.

Про це ще на засіданні сесії обласної ради 19 серпня повідомив Олександр Самойленко: «Депутатський корпус вирішив придбати портфелі, такий собі «початковий набір» для школярів початкової школи».

Портфелі придбані за рахунок власних коштів обласних обранців, бюджетні гроші задіяні не були.

Шкільне приладдя розіслано до служб у справах дітей територіальних громад, завдяки працівникам яких діти отримали подарунки. Також вони поспілкувалися та з’ясували готовність школярів до нового навчального року й оглянули умови проживання.

Очільник обласної ради та депутати бажають дітям цікавого, насиченого, веселого та водночас легкого навчального року!

Олександр Самойленко подякував депутатському корпусу й відзначив: «Разом ми зможемо втілити ще багато різних ініціатив для дітей нашої області, адже діти – наше майбутнє!».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон