У Скадовську депутати зупинили спробу незаконного будівництва

Скадовськ, незаконе будівництво, Кульчиковський
Незаконне будівництво автомийки прямо посеред приватного житлового сектору Скадовська, вдалося зупинити завдяки своєчасному реагуванню депутата Херсонської обласної ради Сергія Кульчиковського.

До депутата обласної ради Сергія Кульчиковського звернулися його виборці – жителі Скадовська, які висловили обурення фактом будівництва технічного об’єкту у житловому районі курортного міста автомийок.

По факту здійснення незаконного будівництва по вул. Покровська, 65 було зроблено звернення до поліції по факту незаконного будівництва. Комісія міської ради на чолі з Грищенком О.В. разом з Кульчиковським С.М та депутатами міської ради провела обстеження об’єкту, зафіксовала факт проведення будівельних робіт, а саме - буріння свердловини на відповідній території без дозвільних документів.

Прибувший на виклик депутатів наряд поліції оперативно склав відповідний акт та здійснив арешт бурової станції та допоміжної техніки на території будівництва.

«Ми і надалі будемо розбиратися з подібними фактами незаконної забудови - діяти в рамках закону та згідно своїх депутатських повноважень, оскільки саме люди – мешканці Скадовська довірили нам представляти і захищати їх інтереси», - прокоментував подію депутат Херсонської обласної ради Сергій КУЛЬЧАКОВСЬКИЙ.

Фото Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон