У громадах на Херсонщині раді новим шкільним автобусам

Херсонщина, автобуси, Савіна
У херсонських територіальних громадах задоволені першими результатами реалізації державної програми “Шкільний автобус”.

Учні віддалених сіл Херсонщини отримали можливість на безпечне та безкоштовне перевезення до школи. «Нові автобуси - це шлях не лише до школи, а й до нових знань і можливостей для учнів. Якісна освіта - один з найголовніших та найважливіших пріоритетів для нашої громади» - зазначив голова Милівської громади Олег Яхнієнко.

Перевагами використання шкільного автобуса є те, що він спеціально обладнаний для учнів, постійно їздить по встановленому маршруту саме для потреб підвезення дітей та педагогічних працівників, завжди доступний і окрім регулярних щоденних перевезень до школи та назад, може використовуватися і для підвезення дітей з нагоди позашкільних заходів, урочистих подій, спортивних змагань, для участі в учнівських олімпіадах, здачі ЗНО тощо.

Загалом сучасні шкільні автобуси отримали десять територіальних громад Херсонщини: Верхньорогачицька, Генічеська, Голопристанська, Каховська, Милівська, Нижньосірогозька, Рубанівська, Скадовська, Станіславська та Тягинська.

Приємно, коли держава дбає про освітні стандарти та безпечне пересування дітей в сільській місцевості.

Олена САВІНА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон