На Херсонщині відкрили освітянський фестиваль

Буревісник, фестиваль, ХДУ
На базі спортивно-оздоровчого табору «Буревісник» Херсонського держуніверситету відбулося урочисте відкриття ІІ Літнього освітнього фестивалю-2021 (SummerEduFest-2021).

«Упевнений, що у фестивалю точно є майбутнє. Освітянам, праця яких архіважлива та складна, фактично недооцінена, потрібен неформальний професійний майданчик. І саме таким майданчиком має стати спортивно-оздоровчий табір «Буревісник», – наголосив Олександр Співаковський та побажав педагогічним працівникам максимально корисно провести час на фестивалі та з новими силами, навичками розпочати навчальний рік.

Також до привітань долучилися заступник голови Херсонської облдержадміністрації Андрій Шибаєв, начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталя Журженко, начальник управління молоді і спорту Херсонської облдержадміністрації Віталій Вибранський.

Справжнім подарунком для присутніх стала концертна програма, яку подарували гостям та учасникам студенти й викладачі Херсонського державного університету.

Тож Фестиваль триває. І сьогодні для учасників проводяться різноманітні навчальні активності за тематичними локаціями, тренінги, вокршопи, майстер-класи тощо.

Нагадаємо, що ІІ Літній освітній фестиваль-2021 (SummerEduFest-2021) проходить за ініціативи Херсонського державного університету спільно із управлінням освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації та управління освіти Херсонської міської ради. Захід об’єднав на березі Чорного моря представників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Херсона та області задля професійного зростання та підвищення кваліфікації.

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон