У Херсоні влаштували свято на недобуді і встановили пам'ятник каналізації

недобуд, свято, промови
Ноу-хау від херсонських чиновників. Вони влаштували урочисте відкриття... частини довгобуду. Йдеться про шляхопровід вартістю понад мільярд гривень, який має з'єднати два густонаселені житлові масиви.

Попри те, що комплекс зводять ще з 2012 року, на сьогодні спромоглися завершити тільки "перший з'їзд" (офіційне визначення, використане прес-службою Херсонської облдержадміністрації) з нього, що веде з проспекту Сенявіна до Бериславського шосе. На відкритті не бракувало прапорів та промов, але журналістам так і не дали чітких відповідей на слушні запитання: коли ж багатостраждальний шляхопровід нарешті добудують повністю, і скільки розікрали бюджетних грошей, виділених на його спорудження? А поки що рух транспорту готовою ділянкою траси здійснюватимуть "за тимчасовою схемою".

Та якщо свято на недобуді влаштовувала обласна влада, то міська підготувала городянам іншу цікаву "замануху" - відкриття... пам'ятнику каналізації. А саме: біля офісу міськводоканалу також не менш урочисто встановили вживану засувку з каналізаційної насосної станції № 4. Що має символізувати цей арт-об'єкт (дивись фото) вагою у три з половиною тонни й заввишки у три метри - хтозна. Але промов від чиновників на "відкритті засувки" також не бракувало. А от прості містяни креативу не оцінили, заповнивши соціальні мережі іронічними відгуками та подію.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон