Херсонщиною продовжує мандрувати цирк

Херсонщина, цирк, НТЖ
Цирк-шапіто, який мандрує Херсонщиною за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з фондом партії Геннадія Лагути знову зібрав повну залу глядачів.

Цього разу в селі Ольгівка Тягиньської ОТГ. Загалом подивитися виступ талановитої трупи артистів зібралося понад 350 людей. І це не лише місцеві жителі. На виставу спеціально приїхали дорослі та діти з сусідніх сіл: Львове, Бургунка, Вірівка.

"Наша малеча стільки разів чула, що в сусідні села приїжджав цирк і невгамовно запитувала, а коли до нас він приїде. І ось цей день настав. Ви б тільки бачили, як вони раділи. Це точно найяскравіше та найцікавіше завершення літних канікул. Дякуємо за це Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті", - розповідає староста с. Ольгівка Тетяна Гандзюк.

"Нам вкрай важливо, аби діти підійшли до початку навчального року із позитивними настроєм. Тому наша команда продовжила ідею виступу циркових артистів у маленьких населених пунктах нашої Херсонщини. І ми на цьому не зупиняємося, адже робота з підтримки та розвитку надається по всіх галузях громад, які наразі цього потребують!", - наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон