На Херсонщині завершився місячник "Безпечні автомобільні дороги"

місячник, заходи, дороги
Профілактичне відпрацювання з безпеки дорожнього руху тривало 30 днів. Заходи були направлені на покращення безпеки дорожнього руху, стабілізацію аварійності та попередження загибелі й травмування людей в дорожньо-транспортних пригодах.

Як повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Андрій Білоконь, під час місячника з безпеки руху була активізована робота працівників секторів реагування патрульної поліції територіальних поліцейських підрозділів з виявлення порушень Правил дорожнього руху. Так, були виявлені та припинені майже 4 тисячі порушень ПДР.

Зокрема, від керування були відсторонені майже 300 водіїв, які знаходились за кермом у нетверезому стані. Також було виявлено 34 порушення правил обгону, 187 – проїзду пішохідних переходів, 47 водіїв здійснили проїзд через перехрестя з порушенням або на заборонений сигнал світлофора, 482 – проігнорували обов’язкове використання пасків безпеки, а 46 кермувальників під час руху розмовляли по мобільному телефону, тримаючи його в руці, 442 водія керували транспортним засобом без відповідних документів. Також було задокументовано 114 фактів порушень Правил дорожнього руху пішоходами та велосипедистами.

Поліція Херсонщини закликає учасників дорожнього руху не порушувати правил дорожньої безпеки та пам’ятати, що дорога помилок не прощає.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон