На Херсонщині відбувся баскетбольний турнір "Арабатська Стрілка - 2021"

баскетбол, турнір, Євстратов
Протягом 20-23 серпня на базі пансіоната "Сокіл" відбувся 17-й Міжрегіональний відкритий баскетбольний турнір "Арабатська Стрілка - 2021". Традиційно він видався цікавим та інтригуючим, адже баскетбольні матчі проходили у запеклій боротьбі.
Цьогоріч переможцем турніру стала команда "Ветеранбаскет" (м. Дніпро), друге місце посіла команда "Автоплаза-ХДУ" (м.Херсон), третіми фінішували баскетболісти з міста Павлоград.


Команди з Нової Каховки та Генічеська зайняли відповідні четверте та п'яте місця.
- Для усіх команд цей турнір - гарна передсезонна підготовка до чемпіонатів України та області. Кожна з команд винесла для себе щось корисне щодо подальшої підготовки до участі у майбутніх змаганнях.

Добре, що ми збираємося вже сімнадцятий рік поспіль та не змінюємо своїм традиціям. І вже 17 років поряд з нами Іван Осташевський, який допомагає розвивати і популяризувати баскетбол у Генічеському районі.

Ми вдячні відділу культури та спорту Генічеської міської ради та його начальнику Олександру Зюмкіну за співорганізаторство у проведенні турніру, - прокоментував почесний президент Херсонської регіональної федерації баскетболу Андрій ЄВСТРАТОВ.

На завершення заходу відбулося урочисте народження переможців. Здійснити цю почесну місію було надано Андрію Євстратову та головному спонсору змагань, депутату Генічеської міської ради Івану Осташевському.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон