У Херсоні відбувся спортивний марафон до річниці незалежності України

Херсон, марафон, Олійник
До 30-ої річниці незалежності України у Херсоні відбувся марафон-естафета з гирьового спорту. Участь у ньому взяли до півсотні людей з різних областей країни.

Головна мета змагань – долучити якомога більше людей до здорового способу життя, говорить президент федерації гирьового спорту Херсонської області Михайло Олійник: "Марафон-естафета 30 хвилин. Команда – це 2 учасники, які змінюються кожні 2 хвилини. Завдання спортсменів – набрати найбільшу кількість балів, тобто виконати більшу кількість підйомів", - пояснив Михайло Олійник.


До Херсона приїхали спортсмени з Дніпропетровської та Миколаївської областей: "Є такий вислів: "Гирі – це спорт сильних і здорових людей". Дійсно так! Особисто я в гирьовому спорті вже 30 років. У 15 років вперше взяв участь у змаганнях. Дуже закохався у цей вид спорту", - каже представник Дніпропетровської області Віталій Мартинюк.

За матеріалами Суспільний. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон