У Херсоні відкриють фан-зону Паралімпіади-2020

Херсон, відкриття, паралімпіада
У торговельно-розважальному центрі "Фабрика" Херсона облаштовують фан-зону 16-тих літніх Паралімпійських ігор. Паралімпіада проходитиме у Токіо з 24 серпня по 5 вересня. У фан-зоні можна буде спостерігати за змаганнями та вболівати за українських спортсменів.

На технічному відкритті фан-зони вирішували організаційні питання. Під час проведення паралімпійських ігор така зона у Херсоні працюватиме вперше, сказав радник патронатної служби Херсонської облради Роман Панасюк. За його словами, ідея належить голові облради Олександру Самойленку, реалізувати допоміг торговельний центр: "Ми побачимо на великому екрані виступи паралімпійців нашої збірної, наших учасників. Це - церемонія, на яку ми запрошуємо усіх херсонців вболівати за нашу збірну", - говорить Роман Панасюк.

Ведучим щоденників змагань у фан-зоні буде Віктор Булка. Вона працюватиме протягом усіх Паралімпійських ігор у Токіо: "Я буду розповідати, анонсувати події, які будуть відбуватися під час Паралімпіади, які спортсмени взяли участь, які види спорту. Буду розповідати дайджест – що відбулося, які виграні медалі, ким. У нас будуть відбуватися турніри з бочча за участі людей з інвалідністю. Ми таким чином будемо підтримувати наших паралімпійців у Токіо", - говорить Віктор Булка.


Відкриють фан-зону 24 серпня у день незалежності України. Час організатори повідомлять пізніше, сказав Роман Панасюк. У цій паралімпіаді візьмуть участь 2 херсонки – пловчиня Єлизавета Мерешко і легкоатлетка Яна Лебєдєва.

За матеріалами Суспільне. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон