В Олешках на сесії міськради знову продавали майно та роздавали земельні ділянки

Олешки, майно, Потоцький
Сьогодні, 20 серпня відбулася сесія Олешківської міської ради. На порядку денному було розглянуто 27 питань, серед яких знову були теми про майно та про землю, - повідомив депутат міськради Павло Потоцький:

- Було внесено зміни до Олешківського міського бюджету, де 61 000 грн виділено для придбання кондиціонеру, комп’ютерної та розмножувальної техніки.

На грейдерування доріг виділено 150 000 грн, на плитку біля пам'ятника в селі Козачі Лагері по вул. Мічуріна виділено 343 883 грн.

Також розглядалося питання щодо продажу сумнозвісних опалювальних котлів, придбаних міською владою за більш ніж 2,5 млн грн. І ось, як зазвичай каже міський голова, щоб ще на одну головну біль стало менше, вирішено продати разом з котлами і приміщення котельні.

Як зазвичай на кожній сесії, сьогодні не виключення, роздавали пачками земельні ділянки. Цікаво одне на скільки сесій міської ради вистачить комунального майна щоб продавати його кожну сесію та земельних ділянок?, - риторично запитує Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон