У громаді на Херсонщині 13 робочих колективів вакцинувалися проти Covid

вакцинація, Нижні Сірогози, ковид
Організовані трудові колективи Сірогозщини, для вироблення колективного імунітету активно проходять процедуру вакцинації проти коронавірусної інфекції. Це також і безпечний робочий простір, і можливість у разі впровадження жорстких карантинних обмежень продовжувати працювати.

Звісно, що є установи та організації, які нині перебувають на “старті” вакцинації, а й такі, що вже “фінішували”. Так, за станом на 13 серпня, 13 колективів Нижньосірогозької громади вже стовідсотково вакцинувалися проти COVІD-19.

За бажання в рамках вакцинації колективу були й ті, хто вакцинував членів своєї сім'ї одночасно з колективом.

“Для вироблення колективного імунітету Україна має час до осені: з завершенням сезону відпусток і з поширенням нових штамів зростає ризик наступної хвилі пандемії. В цій ситуації важливо охопити вакцинацією якнайбільше громадян, щоб сформувати колективний імунітет”, — пояснює директорка Нижньосірогозького центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Непомняща.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон