У Новотроїцькому на Херсонщині домовилися про можливий перегляд нових тарифів

Новотроїцьк, тарифи, перегляд
17 серпня у Новотроїцькій селищній раді відбулася чергова зустріч керівництва громади з ініціативною групою громадян для обговорення нових тарифів на комунальні послуги в смт. Новотроїцьке. Про це повідомляє Новий Візит.

На зустрічі були озвучені вимоги ініціативної групи. Як зазначив депутат селищної ради Юрій Коцегубов, тарифи дійсно потрібно підіймати, але питання до якого рівня. “Люди озвучили вимоги, що тарифи потрібно залишити на місці, але ми реально розуміємо, що їх потрібно підіймати”, – сказав Коцегубов.

Депутат звернув увагу на формування тарифу на житлово-комунальні послуги та фінансово-господарчу діяльність комунальних підприємств.

На цей раз зустріч проходила в більш конструктивному руслі і завершилася домовленість щодо можливості перегляду тарифів після завершення процесу реорганізації ЖКП, а також пошуку варіантів надання додаткових пільг незахищеним верствам населення.

“Я хвилююсь за те, щоб нам бюджетом громади потянути пільги для населення. Настільки сьогодні складно”, – підвів підсумок Новотроїцький селищний голова Петро Збаровський.

Зазначимо, що якщо громаді врешті вдасться домовитися з владою про зниження прийнятих тарифів та зменшення комунального тиску на соціальні верстви населення, це можна вважати першим прикладом справжнього народовладдя у Новотроїцькому.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон