"Таврія" здобула домашню перемогу над "Вовчанськом"

Таврія, Вовчанськ, перемога
У суботу, 14 серпня, в Мар’янівці відбувся матч 4-го туру чемпіонату України (Друга ліга Б). На стадіоні «Мар’янівський» сімферопольська «Таврія» приймала новачка ПФЛ – футбольний клуб «Вовчанськ». Для обох суперників це була перша зустріч в історії протистоянь, яка завершилася мінімальною перемогою сімферопольців – 1:0.

Як повідомляє офіційний сайт ФК «Таврія» Сімферополь, вирішальний гол у матчі був забитий, як виявилося, ще у першому таймі. Нападник «Таврії» Бойко, на 26 хвилині майстерно реалізував одинадцятиметровий удар і вивів сімферопольців вперед. Гості мали нагоду реабілітуватися за пропущений м’яч, але не використали її. На 43-й хвилині Кравченко не зміг пробити з пенальті голкіпера «Таврії» Онопка.

У другому таймі, більше можливостей забити мали господарі поля, але нажаль, надійна гра воротаря суперників, та брак влучності, дався в знаки. У свою чергу, декілька раз сімферопольців врятував від пропущеного голу і страж воріт Онопко.

Таким чином, після 4-го туру, підопічні Пучкова підтягнулися на 2-гу позицію, маючи у своєму активі 8 балів. На першому місці футболісти із Миколаєва, які як і сімферопольці мають 8 балів.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон