На Херсонщинi продовжують соцiальну медичну програму "Поряд"

благодійний фонд, програма, поряд
Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ! продовжує реалізацію програми «Поряд», в рамках якої для жителів 184 округу проводяться безкоштовні медичні огляди.

Цього разу спеціалісти вищого рівня кардіолог Роман Бондаренко та невропатолог Владислав Наумич приїхали до смт Горностаївка Каховського району.

Працювали лікарі в приміщенні Горностаївської центральної районної лікарні з 12 до 17 години. За цей час на прийом до кардіолога потрапило 25 людей, а до невропатолога – 26.

Зазначимо, що на безкоштовний медичний огляд спеціально приїхали жителі з сусідніх сіл Ольгине, Нові Олешки, Благодатне та Каїри. Кожен з людей не залишився без уваги лікарів та отримав повноцінну консультацію по своїй проблемі.

«Я не могла нормально ні працювати, ні спати - нога дуже сильно боліла. Тому цей візит до невропатолога став справжнім порятунком. До того ж лікар не лише допоміг з’ясувати причини недомагання та розписав лікування, а й на місці надав першу допомогу. Дякую Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ! та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті за їх чуйність і впровадження таких вагомих ініціатив», - ділиться жителька с.Нові Олешки Горностаївської ОТГ Ніна Красницька.

«Ми започаткували програму безкоштовних медичних оглядів «Поряд» аби кожен житель Херсонщини, незалежно від віку та соціального положення, міг отримати якісну допомогу від спеціалістів вищого рівня. Адже здоров’я – це наш найцінніший скарб, за яким необхідно ретельно слідкувати. А жителі маленьких населених пунктів сьогодні, нажаль, не мають можливості це робити на відповідному рівні. Тому наша ініціатива має на меті – виправити цю ситуацію», - наголосив голова однойменної з фондом партії Геннадій Лагута.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон