У Генічеську затримали на хабарі керівницю ї залізничної станції

Генічеськ, хабарництво, ГУ НПУ
Сьогодні, 10 серпня, правоохоронці задокументували протиправну діяльність 33-річної зловмисниці – керівниці залізничної станції «Генічеськ», під час отримання нею хабаря.

Працівники Управління стратегічних розслідувань в Херсонській області отримали оперативну інформацію, що керівник залізничної станції «Генічеськ» щотижнево отримує неправомірну винагороду від приватного підприємця за дозвіл здійснення торгівлі продуктами харчування на території залізничного вокзалу.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, в ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», було встановлено, що начальник залізничної станції, починаючи з кінця червня, дозволила приватному підприємцю здійснювати господарську діяльність, пов’язану із торгівлею продуктами харчування, на території залізничного вокзалу. Свою доброзичливість посадовець оцінила в суму 7000 гривень, які отримувала кількома частинами.

Сьогодні, 10 серпня, слідчі обласного главку поліції разом із оперативниками управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали правопорушницю під час отримання останніх грошей.

Наразі фігурантці повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

За матеріалами ГУ НПУ в Херсонській області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон