Хто з естрадних зірок приїде до Скадовська

Скадовськ, зірки, Чорноморські Ігри
Вже скоро, 20-22 серпня у місті Скадовськ Херсонської області пройде 18-й Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри».

Цьогорічний фестиваль особливий. Він присвячений знаковій події – 30-ій річниці незалежності України та об’єднає у Скадовську талановитих дітей з різних куточків України, а також популярних артистів та відомих діячів української музичної індустрії.

Отже, підтримати дітей, поділитися досвідом та подарувати свої виступи приїдуть понад 20 провідних виконавців, серед яких: NK (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2004»), DOROFEEVА (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2004»), Тіна Кароль (лауреат «Чорноморських Ігор–1999»), TAYANNA (3-е місце «Чорноморських Ігор – 2000»), МЯТА (конкурсантка «Чорноморських Ігор – 1997»), MARIETTA (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2003»), Валерія Фурман ( Гран-прі «Чорноморських Ігор»-2019), TARABAROVA, Олександр Пономарьов, MONATIK, Макс Барських, Анна Трінчер, DANTES, NIKITA LOMAKIN, Оля Цибульська, Артем Пивоваров, гурти «Без Обмежень», «Антитіла» та учасники цьогорічного Євробачення «Go_A».

«Чорноморські Ігри стали сильним мотиватором для дітей, тому що якщо переглянути історію фестивалю, то там ми побачимо і Тіну Кароль, і Юлію Саніну, і Івана Дорна, і Дзідзьо, і Настю Каменських, і Надю Дорофєєву і ще багато цікавих імен. Для дітей важливо бачити приклад українських зірок, які раніше теж стояли на цій сцені», – говорить засновник фестивалю Микола БАГРАЄВ.

За матеріалами ЗАТ "Таврійські ігри"
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон