На Херсонщині поліцейські організували дітям відпочинок на природі

Херсонщина, екскурсія, поліція
Працівники ювенальної превенції обласного главку поліції організували для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей цікавий відпочинок на природі. Розваги, ігри і знання про історію та культуру Таврійського краю – все це чекало на дітей під час екскурсії у історико-розважальному комплексі «Зелені хутори Таврії».

Спочатку хлопчики і дівчатка дізналися про заснування історико-розважального комплексу та народні українські ремесла, а потім мали можливість покупатися у басейні, позасмагати на зеленій території та пограти в активні ігри на свіжому повітрі. В Херсон діти повернулися з позитивними враженнями та гарним настроєм.

- Ми не вперше проводимо такі пізнавальні екскурсії для соціально незахищених категорій дітей, які найбільше потребують нашої уваги та підтримки. Вважаю, що подібні заходи гарно впливають на розвиток дитини, адже це і корисно, і цікаво. Діти не лише грають на свіжому повітрі, а розширюють свій кругозір, ознайомлюються з новими явищами.

Працівники наших служб завжди згуртовуються, щоб опікуватися і допомагати дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування. Спільними зусиллями ми робимо літні канікули для дітей справді яскравими, корисними і незабутніми, - зазначив Ярослав Шанько – заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон