На Херсонщині не працюватимуть школи з невакцинованим персоналом

школи, вакцинація, персонал
Оскільки 28 липня Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови №1236 від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Згідно з цими змінами, у разі переходу певної області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота будь-якого навчального закладу буде можлива лише при наявності мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.

Ті навчальні заклади, що не зможуть забезпечити цього показника, як передбачається, перейдуть до дистанційного режиму роботи.

Всім нам відомі недоліки дистанційної освіти, адже вона створює додаткові труднощі для багатьох людей і для школярів, і для вчителів, і для працюючих батьків. Звичні умови життя і навчання зможе забезпечити тільки своєчасна вакцинація працівників освіти.

Тож варто з розумінням та відповідальністю підійти і освітянам, і батькам, і усім учасникам навчального процесу до профілактичних заходів з вакцинації. Працівники освітніх закладів мають прислухатися до голосу громадськості і усвідомити, що сьогодні неможливо знехтувати вимогами захисту підростаючого покоління.

За матеріалами Скадовської РДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон