У провідних медичних закладах Херсонської облради будуть нові керівники

облрада, керівники, засідання
За результатами роботи конкурсної комісії облради, визначено що Херсонську обласну клінічну лікарню, Херсонську обласну інфекційну лікарню ім. Г.І. Горбачевського та Бюро судово-медичної експертизи очолять нові керівники.

Протягом 2-х днів відбувались засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я, яку очолив голова постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності Юрій Ковальов.

За результатами голосування члени комісії обласної ради визначили переможців:

Херсонська обласна клінічна лікарня – Віктор Короленко;

Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І. Горбачевського – Олена Тимошенко;

Бюро судово-медичної експертизи – Наталя Філенко.

Зазначимо також, що всього на посади керівників комунальних закладів охорони здоров’я претендувало 8 осіб. У ході бесіди кожен з кандидатів розповів членам комісії про свій професійний досвід, а також окреслив своє бачення та концепцію розвитку відповідного закладу, основні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Зауважимо, відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094, питання їх призначення та укладання контракту буде винесено на засідання чергової сесії Херсонської обласної ради, яке відбудеться 19 серпня 2021 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон