Ігор Колихаєв наказав приділити особливу увагу дитячим майданчикам Херсона

майданчики, мер, увага
Зокрема у розпрорядженні міськогго голови Херсона йшлося насамперед про майданчики, на які дуже багато нарікань від містян, повідомляє Херсонська міська рада.

Про це Ігор Колихаєв і говорив на нараді з профільним заступником Володимиром Пепелем, в.о. директора й працівниками департамента міського господарства, начальником інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, директором департамента бюджета та фінансів.

«Звертаю вашу увагу на дві локації – проспект Текстильників і парк «Шуменський». Там розташовані дитячі майданчики, які відвідує велика кількість дітей. Обидва мають непривабливий стан, обидва не ремонтувалися дуже давно, й обидва знаходяться на балансі наших комунальних підприємств. Заходи щодо приведення цих об’єктів до ладу слід вжити негайно», – сказав Колихаєв.

Так, ігровий майданчик у парку «Шуменський» – на балансі КП «Парки Херсона», тим, що знаходиться на проспекті Текстильників, опікується КП «Гарантія». Міський голова розпорядився запросити до цієї роботи фахівців, які проінспектують обидві локації, дав завдання скласти кошторис і найближчим часом привести майданчики у належний стан.

На нараді також обговорювалися поточні щоденні питання щодо покосу, прибирання вулиць, поливу зелених насаджень, вивезення сміття тощо.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон