У Скадовську стартував чемпіонат України з пляжного гандболу

Скадовськ, чемпіонат, гандбол
Вчора, 29 липня у Скадовську на спортивному майданчику пансіонату «Енергія» стартував турнір чемпіонату України з пляжного гандболу.

У його змаганнях беруть участь юнаки та дівчата 2008-2009 року народження. Цього року за призи змагатимуться аж 24 команди юних гандболістів з усіх куточків України – з Кривого Рогу, Києва, Херсона, Ужгорода, з Харківщини і Сумщини.

Учасників змагань привітав заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Павло Потоцький, який зокрема наголосив - пляжний гандбол сьогодні набуває неабиякої популярності серед молоді, як особливий літній вид спорту на відкритому повітрі.

Тому цей турнір по праву можна вважати святом біля моря, де усіх учасників змагань чекають незабутні враження, а переможців – гарячі оплески вболівальників.

Окрема подяка адресована працівникам пансіонату «Енергія» на чолі з директором Анатолієм Керекелицею, які доклали зусиль для гостинної зустрічі юних гандболістів.

За матеріалами Скадовської РДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон