У Генічеському районі Херсонщини продовжується ліквідація наслідків підтоплення

Генічеськ, підтоплення, ліквідація
28 липня, у селі Щасливцеве працівники КП «Комунсервіс» та Комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної водолазної служби Генічеської міської ради продовжили роботи з відкачування води на прилеглих до приватних володінь територіях на в’їзді у Щасливцеве з боку Генічеської Гірки, повідомляє Генічеська міська рада.

Як пояснив керівник КП «Комунсервіс» Олексій Коновалов, причиною підтоплення стала не стільки сильна злива минулого четверга, скільки накопичення вологи під час всіх дощів, які цього року йдуть доволі часто. Остання злива лише підняла рівень води.


Для того, щоб відвести з підтоплених територій воду, тракторист-екскаваторник КП «Комунсервіс» Олексій Очеретюк на тракторі JCB прокопав відвідний канал у бік Сиваша, а працівники аварійно-рятувальної водолазної служби Микола Кобець і Олег Рибін налагодили роботу насосу. Оскільки шланг пролягав через проїжджу частину, безпеку дорожнього руху контролювали працівники Генічеського відділу Національної поліції.


Хід робіт контролювали заступник Геніческього міського голови з питань ЖКГ Вадим Васильчук, керівник КП «Комунсервіс» Олексій Коновалов, керівник КСАРВС Вадим Пікуль, депутат Генічеської міської ради Руслан Бекіров.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон