На Херсонщині депутату від "Нашого Краю" подякували за меценатську допомогу

Херсонщина, подяка, депутат
Піднесений настрій дарувати й радувати співами жіночий колектив Зміївського БК Бериславського ЦКД Бериславської ТГ "Оберіг" тепер буде в нових концертних костюмах.

За такий гарний подарунок запальні артисти з народу щиросердно дякують депутату Верховної Ради України 7 скликання, депутату Херсонської обласної ради фракції «Наш Край» Дмитруку Миколі Іллічу.

«У Бериславському районі, звідки я родом, багато голосистих і прекрасних колективів. Серед них веселі, амбітні та творчі учасники «Оберігу». Саме на таких талантах, тримається українське село, наша автентичність та справжня народна культура. Моя допомога їм – це мій особистий вклад, аби наша пісня звучала скрізь на відраду людям. А виступати вони заслуговують в достойному вбранні» - каже Микола ДМИТРУК.

Учасники жіночого ансамблю радіють новим нарядам: «Завжди приємно виражати вдячність людині, яка любить свою малу Батьківщину й активно бере участь в її житті. Висловлюємо вдячність Дмитруку Миколі Іллічу за дієвий відклик на наше прохання, за небайдужість до проблем культури, щедрість, безкорисливість. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів та натхнення у подальшій діяльності».

Каріна БАГРЯНА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон