На Херсонщині триває марафон добра

Херсонщина, благодійність, НТЖ
Цього разу Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» відгукнувся на прохання батьків 10-класників КЗ "Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів".

На кошти благодійників було придбано та вручено новий лінолеум для класної кімнати учнів, де наразі тривають ремонтні роботи.

«Цей лінолеум був необхідний для ремонту підлоги у класній кімнаті, тож ми щиро дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та особисто Геннадію Миколайовичу Лагуті за надану благодійну допомогу», - батьки та учні 10 класу.

Команда Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" продовжує марафон добра!

«Для нашої команди важливо, аби діти навчалися в комфортних умовах, аби школи були укомплектовані всім необхідним, що дійсно допомагає отримувати нові знання. Тож за першої ж можливості ми намагаємося відгукуватися на звернення та допомагати! Пам`ятайте, діти – наше майбутнє!», - наголошує голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон