На Херсонщині відбулися змагання зі стендової стрільби

змагання, стрільба, Хвостов
Цими вихідними на базі спортивного стрілецького клубу «Цитадель» пройшли змагання зі стендової стрільби.
Одним з учасників та спонсорів даного заходу виступило аграрне підприємство «Агропродукт, ЛТД», про це йдеться на їх офіційній сторінці у Фейсбуці.

Змагання прокоментував керівник компанії, депутат Херсонської обласної ради Володимир Хвостов.

«Наше завдання: будувати здорову державу. Саме «Здорова країна» – нова програма, ініційована Президентом Володимиром Зеленським, яка включає розвиток масового спорту і фізкультури та зробить спорт доступним для всіх. Здоровий і активний спосіб життя має бути в тренді. Тож наша компанія завжди за спорт для всіх, це має бути стилем життя для кожної людини», - зазначив Володимир Хвостов.

Першість виборювалася у командних та індивідуальних змаганнях. Всіх спортсменів журі оцінювали відповідно до їх спортивного звання: А, В, С.

Перше місце в категорії «ЧОЛОВІКИ» ГРУПА С виборов комерційний директор «Агропродукт, ЛТД» Станіслав Грагер. Він розповів, що захопився стендовою стрільбою майже рік тому. За його словами, спортінг допомагає йому відпрацьовувати різні навички у стрільбі, що дозволяє орієнтуватися практично в будь-яких видах пострілів. А ще цей вид спорту не схожий на будь-який інший, він надзвичайно видовищний та емоційний.

Вітаємо учасників з нагородами!

Довідково: Стендова стрільба є одним з найстаріших олімпійських видів спорту і була частиною майже всіх сучасних Олімпіад з 1900 року – винятком стали лише ігри 1904 і 1936 років.

Анна ДМИТРІЄВНА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон