На Херсонщині будують новий асфальтовий завод

Херсонщина, завод, Яновський
На території Іванівської територіальної громади за часів СРСР асфальтових заводів було аж два, та у лихі 90-ті ці підприємства зупинилися, і їх розтягли на брухт.

Тепер у матеріалах для ремонту доріг потреба гостра, і фірма з Хмельниччини (вона отримала кілька підрядів на ремонт доріг у Херсонській області) облаштовує комплекс для виготовлення асфальту ближче до місця проведення робіт. І при цьому не забуває налагоджувати співробітництво з місцевою громадою.

«Під новий завод його власники орендували ділянку біля села Першотравневе. Раніше там стояла ферма, від якої залишилися тільки руїни. Всіяна бетонними брилами земля для обробітку не підходить, а от для виробництва асфальтобетону – цілком. Завод його власники будують ударними темпами – вже завезли обладнання, та монтують його, - розповів голова Іванівської ТГ Віктор Дебелий.

– Хмельниччани зобов’язалися відремонтувати у Першотравневому дороги, по яких їздитимуть їх машини з щебенем, цементом та готовою продукцією. Для місцевих відкриються вакансії охоронців та робітників, і це не менш важливо. У наших планах також ремонт і асфальтування доріг у самій Іванівці й селах громади, тож асфальт з нового заводу стане у пригоді».

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон